Создадете модерен веб сајт - без програмирање Web Page MK ви овозможува да изградите секоја веб-страница која ја замислувате без да имате техничко знаење. Со Webpage.mk брзо, лесно и без значителна инвестиција добивате сопствена професионално веб страна која ќе ви помогне да го развиете вашиот бизнис и зголеми профитот.

Пакети

Што добивам со регистрација на Webpage.мк?

Не губете повеќе пари бидејќи немате веб страна. Регистрирајте ја вашата веб страна со неколку клика и зголемете ја повеќекратно заработката на вашиот бизнис. Сега тоа е:

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Брзо до сопствена веб страна

Со само неколку клика можете да отворите ваша сопствена веб страна. Името и дизајнот го бирате Вие и истата се поврзува со вашиот домеин и имате пристап до истата од било каде било кога.

Едноставно управување, Без познавање на ИТ вештини

Webpage.mk е дизајниран да биде лесен за корисникот и интуитивен, што значи дека не треба да имате никакви вештини за кодирање или технички вештини за да изработите веб-сајт.


Безбедно и сигурно согласно сите стандарди

Хостирањето и управувањето со податоците е согласно сите стандарди, протоколи и законски прописи од страна на webpage.mk. Секоја регистрирана веб страна доаѓа со имплементиран SSL сертификат без дополнителни трошоци за Вас.

Ефективно решение за вашиот бизнис

Изработувањето од нула може да одземе многу време, но со webpage.mk, можете брзо и лесно да креирате веб страна, без да трошите часови за пишување код.

Ефтино, по цена на хостинг

Цената е на ниво на месечен хостинг без дополнителни трошоци за одржување и надградби на системот, кои би ги имале доколку развиете сопствен веб сајт. Подостапно е од ангажирањето професионален веб-програмер или дизајнер, што е исплатлива опција за малите бизниси или поединци.

Функционалности

Се што ви треба за успешно управување на вашиот онлајн бизнис

 • Креирање сопствен дизајн – изберете еден од предефинираните темплејти, изберете ги боите на вашата продавница и креирајте лендинг пејџ со нашиот креатор на страни
 •  Управување со продукти/услуги – евиденција на сите ваши продукти според ваше категоризација и подкатегоризација
 • Финансово работење- автоматизација на процесот на изработка на фактури, профактури, евиденција на платени неплатени фактури и профактури.
 
 • Интеграција на маркетинг канали – брзо и едноставно поврзување со неопходните маркетинг алатки како Google Analytic, Facebook Pixel како и SEO оптимизација
 • Управување со начинот на плаќање – можност за интеграција со процесор на плаќање доколку сакате плаќањето да биде на самиот сајт или избор на метод со откупнина при достава или преку профактура.
 • Техничка подршка и одржување – постојано одржување и надградба на системот како и достапна техничка подршка за проблеми при користење на истиот

Започнете

Активни онлајн
продавници во Македонија

Милиони € трансакции
за 3 месеци во 2021

% квартален пораст
на онлајн прометот

илјади трансакции
за 1 месец

Ние ги правиме вистински среќни

Person on a tour
Андреј Додевски

Webpage.mk е одлична платформа за интернет продавници со одлична цена!

Андреј Додевски

платформи за интернет продавници
Никола Андонов

После пробување на неколку платформи за веб страни, Webpage.mk е наједноставна за користење

Никола Андонов

Продавници.мк - Одлична одлука
Сара Николовска

Webpage.мк - Одлична одлука - 10 пати подобро од претходниот сајт

Сара Николовска

Пакети

 

Каталог

 • до 10 продукти
 • Оптимизација за мобилни
 • Поврзување со личен домеин
 • SEO оптимизација
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Бесплатен хостинг
 • Бесплатен SSL безбедносен сертификат

Само

15€/мес

или
540€ 360€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавач

 • се од Каталог, плус:
 • до 100 продукти
 • до 30 неограничено нарачки/мес
 • Кошничка
 • Блог
 • Листа на желби
 • Email листа (билтен)
 • Извештаи
 • Facebook чет

Само

23€/мес

или
900€ 600€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница

 • се од Продавач, плус:
 • до 500 продукти
 • до 300 неограничено нарачки/мес
 • Интегрирано праќање со кредитни картички
 • до 3 продавачи
 • Фактури
 • Неограничени варијанти
 • Кодови за попуст
 • Gift картички
 • Импорт/Експорт на лагер
 • B2B (нарачки со профактури)

Само

38€/мес

или
1350€ 900€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница ПРО

 • се од Продавница, плус:
 • неограничени продукти
 • неограничени нарачки
 • неограничени продавачи
 • Facebook каталог
 • Основни GTag настани (8)
 • Напредна SEO оптимизација

Само

75€/мес

или
2400€ 1600€ засекогаш

Нарачајте!

Блог објави

Започнете